Rapencross te Lokeren 4de


Aangezien ik 2 weekends aanwezig ben op het autosalon te Brussel kan ik je niet veel vertellen over de wedstrijd. Hij was blijkbaar geweldig gestart, maar is dan in de gracht over zijn stuur gegaan. Het was een knappe maar zware cross. Hij deed het meer dan behoorlijk en werd uiteindelijk 4de. Het podium werd bezet door ploegmaat Luke en kersvers Nedeland kampioen, Wout 2de van het BK en Ryan de nieuwe Belgische kampioen. Hop naar de volgende cross waar ik alweer niet kan bijzijn. Dus jammer genoeg geen foto’s maar mijn vrouw ad wel wat gefilmd.


Over Dirk Coremans

Ik schrijf al jaren artikelen voor de website van mijn zoon. Geen enkel artikel word door Dante zelf geschreven. Ik schrijf deze dan ook als vader van zijnde, met soms gesmaakte en minder gesmaakte inzichten betreffende sommige wedstrijden. Dante leest wel alle berichten en waardeert enorm de steun en reacties van supporters, waarvoor dank.

Ook intressant

Geel, hoop doet leven

Het einde lijkt inzicht met die vervelende hoest, voor en na het BK mtb nog …

X
We gebruiken cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Als u deze site blijft gebruiken, stemt u in met ons gebruik van cookies.
We gebruiken cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Als u deze site blijft gebruiken, stemt u in met ons gebruik van cookies.