Race MTB David Meys

Race mtb

Sinds kindsaf ben ik gepassioneerd door fietsen. Door jarenlang zelf in de wielersport gezeten te hebben, heb ik enorm veel kennis opgedaan. Naast mijn hoofdberoep als mecanicien bij Scott Benelux, verkoop ik uiteraard gans het gamma van Scott, maar kan je tevens bij mij terecht voor alle herstellingen van alle merken.
Bezoek de website hier.

Ook intressant

Garage Claeskens

Garage Claeskens uit Messelbroek (Schepenheuvel-Zichem) is dealer van Ford, Iveco en Fiat Professional. Maar zij beschikken …

X
We gebruiken cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Als u deze site blijft gebruiken, stemt u in met ons gebruik van cookies.
We gebruiken cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Als u deze site blijft gebruiken, stemt u in met ons gebruik van cookies.