Home / Pauwels Sauzen Vastgoed Service / Acrog-Pauwels Sauzen versterkt zich met drie talentjes

Acrog-Pauwels Sauzen versterkt zich met drie talentjes

Ons opleidingsteam Acrog-Pauwels Sauzen-Balen BC heeft zich versterkt met drie jonge talenten. Nieuweling Kenay De Moyer en junior Jelle Vermoote komen over van Team Mahieu- Kona-Vandermeeren, terwijl Dante Coremans -ook hij is junior- overkomt van Callant-Doltcini.

Kenay De Moyer (14) is een Oost-Vlaamse eerstejaarsnieuweling (afkomstig uit Viane) en liet zich deze winter al meermaals opmerken met een aantal mooie ereplaatsen bij de allerjongsten. Kenay komt met onmiddellijke ingang over van het Mahieu-Kona-Vandermeeren Team en krijgt in ons opleidingsteam de kans om zich verder te ontplooien.

Daarnaast komen ook twee junioren onze rangen versterken. Twee jongeren die al een beetje hun pluimen verdiend hebben. Jelle Vermoote komt uit het West-Vlaamse Pervijze en maakte dit weekend nog deel uit van de Belgische EK-selectie in Rosmalen, waar hij een fraaie vierde plaats liet optekenen. Jelle moest in een sprintje voor het brons nipt de duimen leggen tegen Thibau Nys. Vermoote is 17 en tweedejaars junior. Ook in de wereldbekermanche in Bern werd de West-Vlaming al knap vijfde.

Eén jaar jonger is Dante Coremans (foto boven). De Vlaams-Brabander gold bij de aspiranten en de nieuwelingen als een van de absolute toptalenten. Hij was minstens de evenknie van zijn leeftijdsgenoot Thibau Nys, maar vier maanden geleden besliste Dante zijn fiets aan de spreekwoordelijke haak te hangen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en de veldritmicrobe liet Dante niet los. Onlangs liet Dante weten opnieuw te willen gaan crossen. Jurgen Mettepenningen, teammanager van zijn ploeg Callant-Doltcini, gaf Coremans de kans met onmiddellijke ingang de overstap te maken naar ons team.

Wij wensen onze drie nieuwkomers alvast veel succes binnen de schoot van Acrog-Pauwels Sauzen-Balen, uiteraard onder de deskundige leiding van Jef Robert.

Ook intressant

Podium voor Loes en Laurens in Jaarmarktcross

De Jaarmarktcross in Niel heeft twee podiumplaatsen opgeleverd voor onze ploeg. Bij de elite kwam …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X