Breaking News
Home / Nieuws / Dante, kruipen en vliegen te Paal

Dante, kruipen en vliegen te Paal

Er stond nog een mountainbikewedstrijden gepland te Paal op de befaamde  Klitsberg. Een mooi maar zwaar parcours en een een knappe organisatie, wat wil je nog meer. Dante zijn fiets stond terug in orde en hij was er helemaal klaar voor, dit jaar maakt hij wel een andere voorbereiding richting het veldrit seizoen, dwz meer wegkoersen ipv mtb wedstrijden. Toen hij moest gaan opwarmen verdween hij echter richting wc …. net voor de start zagen we hem teug, dag opwarming …. Tot overmaat van ramp draaide ik net voor de start zijn wielspanner over, aangezien dit een speciaal maat is en ik geen reserve bij had, paniek alom.

Gelukkig had pa Kielich nog een fiets staan met zulke klem, net op tijd voor de start, maar slecht voor mijn hart. Hij vertrok geweldig uit de startblokken en nam de leiding, echter na een 1/2 ronde vertrok Kwinten en Lucas. In de tweede ronde blokkeren hij compleet en viel hij verder achteruit tot op de achtste positie. Maar in de laatste ronde zat hij terug in zijn ritme en strandde uiteindelijk op 10m van de derde plaats. Hij reed een ongelofelijk snelle laatste ronde.Maar hij rijd raar tegenwoordig, hopelijk komt er wat lijn in tegen de winter.
Op deze link vindt je alle foto’s terug!

 

 

Commentaren

Commentaren

Over Dirk Coremans

Ik schrijf al jaren artikelen voor de website van mijn zoon. Geen enkel artikel word door Dante zelf geschreven. Ik schrijf deze dan ook als vader van zijnde, met soms gesmaakte en minder gesmaakte inzichten betreffende sommige wedstrijden. Dante leest wel alle berichten en waardeert enorm de steun en reacties van supporters, waarvoor dank.

Ook intressant

Shit happens

Dit jaar werd er voor een andere aanpak gekozen richting het cyclocross seizoen, met name …

X